Divers

Divers – Koopjes en aanbiedingen – Niet alle webwinkels en online platforms passen in een standaard hokje que webshops en online shopping. Vandaar de categorie divers waar je onwer andere domeinnamen en hosting kunt vinden, dating en entertainment.

Elke dag nieuwe aanbiedingen!

Neostrada.nl – is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij neostrada.nl heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

Ticketveiling.nl – Eenmaal, andermaal, enjoy! Consumenten laten genieten van producten en diensten die zij gewonnen hebben door zelf de prijs ervan te bepalen, dat is het doel van Ticketveiling. Sinds een aantal jaren worden de meest uiteenlopende producten en diensten bij opbod online verkocht. Een inmiddels bewezen concept. De consument heeft het gevoel het product te ‘winnen’, het spelelement speelt een belangrijke rol. Van concertkaarten tot wellness & beauty arrangementen en van entreebewijzen voor pretparken tot premièrekaarten voor theater & shows, het is allemaal te vinden op Ticketveiling. Bieden kan al vanaf € 1,00.

Printvoordeelshop.nl – heeft een groot assortiment compatible printer supplies voor alle gangbare merken en voor vrijwel alle printers. Alle producten in het assortiment zijn van een maximale kwaliteit en staan garant voor een optimale werking. Door de lage prijzen bij Printvoordeelshop ziet u het verschil direct in de portemonnee! Snel een nieuwe toner of inktcartrigde nodig? Bij Printvoordeelshop wordt alles direct uit voorraad binnen 24-uur geleverd.