Janod Magneetset Raket

Janod Magneetset Raket – koopjes en aanbiedingen – Deze houten speelgoedraket van Janod bestaat uit 5 losse onderdelen. In de delen zijn magneetjes aangebracht. Daardoor is de raket door kinderen eenvoudig in elkaar te zetten en weer te demonteren. Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder. Afmetingen: 6,5cm x 6,5cm x 17cm.

Dit koopje is te vinden op: Gestrikt – Janod Magneetset Raket

Aanbieder Janod Magneetset Raket

Gestrikt is een webshop gespecialiseerd in cadeau artikelen. Gestrikt heeft honderden leuke cadeaus voor hem, haar en voor kids. Gestrikt is de webshop van de gelijknamige cadeauwinkel in het altijd bruisende Etten-Leur (Noord Brabant). Deze shop heeft een passie voor het vinden van het juiste cadeau voor de juiste gelegenheid. Het complete aanbod van originele, interessante en vooral leuke cadeaus wordt elke dag uitgebreid. Op dit moment bevat het assortiment meer dan 600 verschillende cadeaus.

Bekijk alle cadeau aanbiedingen op: Gestrikt.nl

Magna-Tiles, speelgoed met aantrekkingskracht!

Meer cadeau koopjes zijn te vinden bij de volgende webshops:

Kadowereld.nl – Deze kadowinkel is onderscheidend met heel veel leuke kado’s en coole gadgets. KadoWereld.nl combineert haar betrouwbare bezorging met een leuke kadowinkel! Vandaag besteld, morgen in huis. Ook kado’s die door de brievenbus kunnen, dus lage verzendkosten!

Megagadgets.nl – Megagadgets is gespecialiseerd in de detailhandel, distributie en verkoop van gadgets en andere nieuwe producten. Megagadgets is altijd op zoek naar de nieuwste, leukste, gekste en mafste gadgets en cadeaus. Om deze producten te vinden reist Megagadgets de hele wereld af. Voor degene die het nog niet wisten, gadgets zijn leuke hebbedingen uit elke prijsklasse. Erg leuk om zelf te kopen, maar ook om kado te doen aan vrienden of familie.

Cadeautjes.nl – Dit is een snel groeiende online cadeauwinkel in Nederland. Met meer dan 2000 producten en cadeaus die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Met de producten wordt vooral een jonge doelgroep aangesproken. Naast producten worden er ook belevenissen van derden aangeboden. Deze combinatie maakt de webwinkel een perfecte plek om een cadeau te vinden voor iedere gelegenheid.

voordelige unieke gadgets