Busreizen

Busreizen – Koopjes en aanbiedingen – Fantastische busreizen en busvakanties voor lage prijzen. We hebben de beste aanbeders van voordelige busvakanties in 2018 en 2019 op een rij gezet.

Peter Langhout Reizen

Peterlanghout.nl is een zeer actieve en ambitieuze reisorganisatie. Zij organiseren diverse vakanties voor een zeer brede doelgroep. Van bus rondreizen tot complete bus zonvakanties. Hier vind je het allemaal en tegen lage prijzen.

Slangenreizen.nl is een dynamische touroperator die zeer voordelige busreizen aanbiedt. Slangen Reizen heeft veel vertrekdata én opstapplaatsen door héél Nederland waardoor een groot publiek bereikt kan worden. Slangenreizen is door Reisgraag uitgeroepen tot een van de beste reisorganisaties in 2017!

DeJongIntra Busreizen – De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.

Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

EffeWeg.nl is aanbieder van supervoordelige busreizen naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Van voordelige stedentrips in het voor- en najaar, tot diverse excursiereizen naar de mooiste bestemmingen in Europa. Maar ook diverse specials, als wellness-vakanties, muziekreizen en sfeervolle kerstreizen behoren tot het aanbod van Effe Weg. Klanten die boeken bij Effeweg kunnen rekenen op service en kwaliteit en kunnen dus genieten van een onbezorgde en comfortabele vakantie.

Met FlixBus.nl, een jonge mobiliteitsaanbieder van langeafstandsreizen, kunnen klanten duurzaam en comfortabel door Europa reizen. FlixBus biedt klanten de mogelijkheid om op een moderne, betaalbare en handige manier te reizen, hoe klein of groot hun budget ook is. FlixBus is in 2013 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot het grootste busnetwerk in Europa in 26 landen. Het bedrijf heeft sinds de oprichting al meer dan 60 miljoen passagiers mogen verwelkomen. Met technologische innovaties zoals ons elektronische ticketsysteem, de FlixBus-App, gratis Wi-Fi aan boord en GPS-Livetracking maken we een nieuwe manier van reizen mogelijk.

Sunliner.nl is als Spanjespecialist, een interessante partij voor affiliates. Als allround touroperator, vlieg-, bus- en autovakanties naar Spanje, is het aanbod onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Dankzij compleet nieuwe modules en een volledig nieuw revolutionair boekingssysteem, heeft Sunliner de meest nieuwe en actuele prijzen. Rechtstreekse koppelingen met de hotels leveren de klant veel prijsvoordeel op! Deze heeft te allen tijde real-time de beste prijsdeals!

busvakanties naar de zon

Interbus.nu biedt vervoer per luxe touringcar naar de meest favoriete zomer- en wintervakantie bestemmingen. Interbus rijdt volgens een vaste dienstregeling naar meer dan 200 bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Kenmerkend zijn de zeer korte aanvoerroutes in Nederland, waardoor de werkelijke reistijd naar de eindbestemming zo kort mogelijk is. Door ’s nachts te reizen wordt een overnachting bespaard.