Stedentrips

Stedentrips – Koopjes en aanbiedingen – Op zoek naar een voordeloge stedentrip? Neem dan zeker de moeite om een kijkje te nemen bij onderstaande vakantie aanbieders welke allen een geweldig aanbod hebben van voordelige stedentrips.

Volgende keer wéér

EffeWeg.nl – is aanbieder van supervoordelige busreizen naar meer dan 50 bestemmingen binnen Europa! Van voordelige stedentrips in het voor- en najaar, tot diverse excursiereizen naar de mooiste bestemmingen in Europa. Maar ook diverse specials, als wellness-vakanties, muziekreizen en sfeervolle kerstreizen behoren tot het aanbod van Effe Weg. Klanten die boeken bij Effeweg.nl kunnen rekenen op service en kwaliteit en kunnen dus genieten van een onbezorgde en comfortabele vakantie.

DeJongIntra.nl – Stedentrips/Weekend weg – 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra.nl biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig.

Zoweg.nl – verkoopt via haar internetsite hotel en bungalow arrangementen van accommodaties in voornamelijk Nederland, België en Duitsland. Er is een ruime keuze van verschillende hotels en bungalowparken in Nederland, België en Duitsland zowel in de bossen, aan de kust, als in steden. Kenmerkend voor de aanbiedingen zijn, naast de lage prijs, zijn de extra’s. Bijvoorbeeld een entreekaartje voor een nabij liggend pretpark, entree voor het Holland Casino, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.

GaSamen naar Londen (of Pisa)

GaSamen.nl – biedt middels een origineel concept stedentrips en hotels aan, in combinatie met actuele redactionele tips van de must-do’s en must-see’s van een kleine veertig steden. De leukste stedentrips maak je samen met je beste vriend(en), ouders/kinderen of met je partner. Bij GaSamen draait alles om genieten van de stad en van elkaar.

Van nood reizen – organiseert al ruim 80 jaar busreizen naar steden in Europa. Wij mogen ons dan ook met recht dé stedenspecialist noemen! Inmiddels hebben 4 generaties Nederlanders met Van Nood Reizen bestemmingen als Parijs, Londen, Berlijn, Praag bezocht.Van Nood onderscheidt zich van de concurrentie!

• De voordeligste Stedenreizen, Rondreizen, Themareizen en Groepsreizen
• Een aanbod van meer dan 20 bestemmingen